پانزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی باقرالعلوم در دانشگاه بقیةالله (عج) برگزار شد 

پانزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی باقرالعلوم (ع) امروز در دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) سپاه برگزار شد.
کد خبر: ۸۰۰۱۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲ - 16December 2025

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، پانزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی باقرالعلوم (ع) صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور سردار «محمد مهدی‌نژاد نوری» معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح در دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.

پانزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی باقرالعلوم در دانشگاه بقیةالله (عج) برگزار شد 

دکتر «عباسعلی ایمانی فولادی» معاون دانشگاه بقیةالله در این مراسم اظهار داشت: این دانشگاه پنج دانشکده و ۲۵ مرکز تحقیقاتی دارد و در زمینه علوم مختلف پزشکی عملکرد خوبی داشته است.

وی با اشاره به راه‌اندازی آزمایشگاه جامع دانشگاه بقیةالله در سه سال گذشته، گفت: واحد‌های توسعه تحقیقات دانشگاه هم عملکرد خوبی دارند و در رتبه‌بندی تایمز آسیایی در رتبه پنجم قرار داریم.

فولادی با بیان اینکه دانشگاه بقیةالله در زمینه تولید علم در کشور رتبه ششم را در اختیار دارد، اضافه کرد: به دنبال ایجاد یک پارک علم و فناوری مجهز هم هستیم.

دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) از تدوین سند پاندمی‌های آینده در خصوص کرونا خبر داد و گفت: امید است که وزارت بهداشت هم بتواند از ظرفیت این سند راهبردی بهره ببرد.

پانزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی باقرالعلوم در دانشگاه بقیةالله (عج) برگزار شد 

در این جشنواره از نخبگان و نفرات برتر حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه تجلیل و از آثار دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) که در سال جاری منتشر شده‌اند، رونمایی شد.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار